Vaikų socializacijos ir poilsio stovykla "Profesijos keliu"

22/06/2018 17:54

Palonų DC startavo vaikų poilsio stovykla ,,Profesijos keliu". Šiuolaikinis darbo pasaulis kelia iš esmės naujus reikalavimus žmogui jo karjeros kelyje. Jam būtina karjeros kompetencija, kurią laiduoja savęs pažinimo, bendravimo, bendradarbiavimo, nuolatinio mokymosi, darbo pasaulio pažinimo, sprendimų priėmimo, veiklos planavimo ir kiti gebėjimai, kuriuos atskleisti ir ugdyti padėjo Baisogalos gimnazijos ugdymo karjerai konsultantė M. Miliuvienė.

Palonų DC nuotrauka.

 

Trečia diena stovykloje. Edukacinė programa ,, Traktieriuje"

Palonų DC nuotrauka.
 

 

 

Ketvirta diena Palonų stovykloje!!!
Piešėm didelę natą,kurioje užrašėme savo dienos įspūdžius!!!
Kūrėme vieną bendrą dainą iš daugelio dainų,ją atlikome kitokiame muzikos stiliuje.Vaikai susipažino su įvairiais muzikos stiliais!!!Šokome ir žaidėme muzikinį žaidimą! Iš spintos"pajudėjo"visi muzikos instrumentai- vaikai susipažino ir išbandė daugelį muzikanto profesijų!!!
Nuostabi ir šauni diena stovykloje!!!
Ačiū vaikams!!! Jūs nuostabūs,kūrybingi,imlūs,smalsūs...

Palonų DC nuotrauka.

 

 

Palonų DC birželio 18-22 dienomis vyko vaikų vasaros poilsio stovykla "Profesijos keliu". Paskutinė stovyklos diena skirta stovyklos veiklų apibendrinimui ir žaidimams, kurie moko dirbti komandoje. Juk pasirinkus profesiją, labai svarbu išmokti dirbti komandoje. Vaikams tai buvo nelengva užduotis - nežaisti tik už save, bet stengtis dėl komandos, padėti komandos nariui. Pabaigoje komandos sukūrė gražius ketureilius apie stovyklą ir dalyvavo loterijoje be pralaimėjimų. Palinkėję vieni kitiems gražios vasaros, įdomių nuotykių išsiskirstėme.